iqmal7_jr » bengoooo
iqmal » woiii.. mangkuk bila nak date ko punya blog ni
JediMelayu » huhu minat.. tp bukan skang ni NTV7 tayang KR Hibiki ke?
Jessie » maaf yaaa..nak tanyer skit leh...yg masked rider kabuto tu ade main kat tv malaysia tak?..minat ngan hiro muzushima..
BoO » hye cik jedi...wah, da lame gle x melawat page kamu ni....pakaba kamu???hiks~~
iqmal7_jr » awek ko tanya aku.. ko kat mana sekarang ??.. dia kata bila mau bayar hutang dia..
iqmal7_jr » bisnes amacam??.. ayam2 ko semua ok..
iqmal7_jr » oit asal ko punya h/p off manjang?? Apsal??? Along tengah cari ko ke??
iqmal7_jr » oit asal ko punya h/p off manjang?? Apsal??? Along tengah cari ko ke??
iqmal7_jr » mangkuk ayun
iqmal7_jr » mangkuk ayun
Ami » apsal ko malas nak update blog ni hah. dah setahun ko abaikan. Sian blog nih
BoO » uish..lame da x melepak sini..pe habaq???
adik. » wlau kt dlm kesusahan kt tetap ada kwn yg bleh tlg kt.
adik. » org2 melayu jgn lupa sembahyang.dan jgn buat jhat.allah pehatikan kita.
adik. » askum .apo khbr org mlysia.semoga slalu.
Yasmin » Salam, sila jangan lupa buat travel survey ini ! ^_^
king night ress » hai kalau mau lumba keta aku join k kalau ada la
fa8c » hi, slm knl (blog walking)
JAMAJAN » ASLAMUKUM..BLEH SYA JOIN SEKLI???ITU KLAU YOU ALL BGI...
the boy » HEy why is there quezon city there
bangjed » renung2 kan dan selamat beramal,may God bless you
ady007 » 0176088068
ady007 » 0176088068
ady007 » 0176088068
ady007 » 0176088068
ady007 » as..kum
ady007 » as..kum hai leh join tk
aies » ko ni org johor ke
JediMelayu » oi iqmal.. selambe jer... anak dah 11 org, dah bleh buat satu team.. muahahaha.. buat pe tuh.. hari nih ada interbieu kat westport.. sekarang melepak lh .. har har har
iqmal7_jr » assalamulaikum.. apa cerita?.. anak sudah berapa?
JediMelayu » Hoi Umi chan.. ada baik ka?
Umi » Wei Darth....Apa khabar ko weiii!
JediMelayu » Eheheh.. memang takde keje. Surf is my way of life. wahahaha
tong_milk » oit korang xde kje lain ke asyik surf je
JediMelayu » tmnet ada kat ibusawat jln kebun. ko dobol cek ngan tmnet lah
Ami » uwaa.... dont tell me aku kena pakai streamix gak...
JediMelayu » apsal ngan hp aku. no cre. aku dah check bband. Jaring klang no-no. wireless. wired, kene check ngan telekom lah
Ami » check hp ko
Ami » beli kertas? toilet paper?
JediMelayu » nak pi beli kertas lepak CC cari bahan
JediMelayu » nak pi beli kertas lepak CC cari bahan
Ami » ooo.... merayau ek....
Ami » ooo.... merayau ek....
JediMelayu » Woh.. jom makan Ramen.. ko banjer.. muahahaha
Ami » Semak la ko nyer radio blog neh.... hehehe... sukati ko la kan
iem » bod
JediMelayu » Selamat Hari Raya gak
aniza » as'kum..just dropping by to say Selamat Hari Raya
fakhrul_science2 » fakhrul_sc2@yahoo.com
fakhrul_science2 » fakhrul_sc2@yahoo.com
fakhrul_science2 »
fakhrul_science2 » elo ct.... elo sumer!!!
fakhrul_science2 » www.circles99.com/aizek
fakhrul_science2 » eloo....
fakhrul_science2 » meh la masuk...best tau dr terengganu nie... meh la..
zerox » ahahaha
zerox » HAIIII huda knp x sleep lg
zerox » haiiiiii
huda » dpt add dr KMC.. tuh aku sesat sampai ke sini tuh.. huhu~
ct » akum....sory ct tengah boring ni..leh teman ke...
huda » aku dok godeh2 kat kmc.. jumpa add blog ko.. aku masuk.. and skg aku wonder.. ko neh peminat fanatik star wars ke ehhhh..??
amar2006 » assalamualaikum..boleh kenal semua
amar2006 » salam
amar2006 » haii salam semua ..
MiyUKi » pergh..menarik siot..update blog 2 bulan sekali..haha..cth yg best utk diikut.muahaha
mati » weh mana pegi tuan blog neh? dah mati ke? hahahahaha
Cik J.T » jalantelawi.com datang dengan lebih berwarna-warni dan menawarkan jamak perspektif dan pandangan demi mencerah dan mendamaikan.
GREEN DAY » HAI..
ORSIS SALPUTRA » HAI,how are u all????
iqmal7_jr » kayo la ko ini macam... bole banjer aku makan sate... bila pree???...
JediMelayu » Oits aku nyer HP ngan XBox masuk spital lah. Heh. Lagipun aku sekarang rajin turun OT hari ahad. Penat beb. nantilah aku kontek ko. Okey?
JediMelayu » muahhahaha.. aku nyer HP masuk spital lah. XBox aku pun join sama. Sekarang layan HomeTheater jer lah.. ahaks. Lagipun aku sekarang nih rajin turun OT hari ahad. So.. tunggu aku call ko lah key?
iqmal7_jr » oit apa cerita sekarang??.. sunyi jer ..apa jadi ko punya H/P .. kontek2 takda dapat pon.. bila mau jumpa??..
JediMelayu » Cha.. tak ler syiok sangat tet drama.. cuma untuk hilangkan rindu pada LYA jer.. for her movie I think we look for it after 6 month. Heh
JediMelayu » Hallo.. JediMelayu siney.. welcome mus(nomot)... Cha.. not so interesting lah that drama.. cuma untuk meredekan rindu pada LYA jer.. har har har..
mus0132635085 » emmm... leh tahan blog ni... jom tgk blog sy lak hehehe.... klik jer kat name sy ni
mus0132635085 » mustaffa dari unit rangkaian & keselamatan ICT... pusat perubatan universiti malaya dtg melawat... assalamualaikum...
cha » how's the 'reason I live for' drama?saw it kat s&m but don't really liked the sinopsis.wei,lady vengence cd not sold anywhere kt KL?DVD now out kat yepasia?
cha » patut ler lama menghilang!samalah kita,bz keje masing2.Ni mesti x baca latest post kat my blog, LYA nak mai KL!!& limited fan dr fan club dia dpt chance jumpa dia kot.LG spokesperson contact
bayu » HI
bayu » hi
JediMelayu » Hi fran.. nope. i didnt watch FIREWORK. But i just bought "The Reason I live for".
fran » I found you blog while searching for "fireworks" review. I'm also a fan of DJG & LYA... Have you watched fireworks? How is it?
fran » I found you blog while searching for "fireworks" review. I'm also a fan of DJG & LYA... Have you watched fireworks? How is it?
Lily » Errkkk...
Lily » erkkkk...
qwe » i nak bincang pasal kenapa ramai gay di tepi yg pernah papar di www.oyak?kenapa?u tak dpt terima ke?
kera » ahahhaha
kera » tak it langsung
kera » setakat buat diari,,,bebudak pon boleh buat
kera » takde ilmiah langsung
kera » tah pa hapa ntah blog nih
bewak » f
bewak » aii
zack » 1111
zack » iiiiiiiiiiii
nana » gile hebat blog ni..respect!!
JediMelayu » Hehe, Itu saja mampu dilakukan oleh sorang rakyat Malaysia yang kerdil nih
sofea103 » cool la ko masukkan gambo TAR tuh... MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!