JEDI MELAYU : SATRIA REPUBLIK TUA II



                              

This Blog is best view using Internet Explorer 6.0 at 1024 x 768 resolution


Intro Masked Rider Kabuto



DISCLAIMER Some of the writing are works of fiction. The events described in this work are fabricated and the author assumes no responsibility for the validity of the information. Writer does not own or claim any rights to the characters found in some of his Fan-Fiction.




PROFILE



Full Name: The Exile

Nickname: Si Pelarian/Jedi Melayu/Darth Revan/TheExile

Date of birth: Tak tahu, tak pernah ada surat beranak

Nationality: Malaysian ( taraf penduduk sementara )

Race: Human

Occupation: Ex-Jedi, sekarang nih nak apply jadik member ZECT

Status: Single with long term relationship with Young Ae (perasan)

Hobbies: Constructing, repairing and swinging my lightsaber, watching DJG DVD, Japanese Dorama, play video games (X-Box,PSone, PS2, PC ), picking my nose hole.

Fav Singer/Band : Boyz II Men, 98 Degrees, Innuendo, Puddle Of Mud, Sudirman, P Ramlee, Metallica

Fav actor and actress: Lee Young Ae, Stephen Chow Sing Chi, Jet Li, Jacky Chan, Kimura Takuya, Jang Hyuk, Kristen (ala.. heroin SpiderMan tuee.. )

For Full Profile Please Click Here




About this Blog :
This is the place where I pour out several of my thoughts on the world and on my own sweet life. It is intended to be a place where I could share some of my inner child and not so secret stuff. The writer will be remain mysterious to others, especially to the readers. Only his family and close friend knows what's own his clouded mind. This blog also will be a medium of my creativity. All of the Fan-Fiction wrote by me are based on Star Wars : Knight of the Old Republic II video games exclusive on X-Box, published by LucasArts and developed by Obsidian Software. I would like to state that eventhough it was based on the game, but I would not hold responsibility of any error. Don't sue me because you will get nothing out of me.





Please Click at the date or Month here to read my past post.


<< March 2007 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31







XBox


Click here to join DaeJangGuemFanClub
Click to join DaeJangGuemFanClub


DJG fan list












Powered by eSnips.com


MY TAGPOST.. LEAVE UR MSG HERE..

   



My Precious, Young Ae




My precious,
As the moon and the stars were meant for each others,
Like the wind and the clouds over the wide blue sky,
That’s how I dreamt of how we could be,
the dream that I wished I would never have awaken.
Every time I looked at you,
I have fallen to the endless pit of love.
Every moment I think of you
Oh, I hope I would be the one
to cherish you for the lifetime.

Thousand years would never have enough to love you,
Like the wave upon the white sand beach
is how my heart ache to be with you.
Looking at you was like looking at the mirror
how close it was to reality
but then how far for me to reach
Your heart so precious,
as a rarest gem in this world.
Your gracefulness has taken my soul,
Your softness has melt my very being,
Oh how I have longed for you,
My precious..


-azmirmagnus-
(on the rooftop, drinking coffee, eating wind,dreaming away..)
Secretary of The Stingy Old People Association of Malaysia
“Hey, where’s my angpow? Hey why you so like that??lt;/i>



** My Blog Friends **

Dae Jang Guem aka Jewel In The Palace
Hidegulz - reviews on M'sia Reality TV
**__Miz_cha's DJG Blog__**
kema's blog
anakomak

** My favourite place **

Chicago Korean Drama FC Forum
Gamefaq.com
IGN.com
Oyak.net
Dae Jang Geum Yahoo! Group

** Credits and Thanks **

FileDen -- for hosting my MP3s and RadioBlog
RadioBlog Forum and Files -- for step by step instruction on how to install a radioblog
BlogDrive -- for hosting my blog
BlogDrive Design - for helping me designing my blog
Star Wars Smileys


Something to take note of : The author aka the writer aka Si Pelarian or known at other's tag board as JediMelayu or TheExile will be remain as what you know him. Nothing really personal thoughts, feeling or quotes ever been leaked to anybody. Any claims of knowing the writer personally are remain to be totally hoax until the writer says otherwise. All comments are welcome, and appreciated, if, it meant no harm. Writer is an anti gay, les, bisex and all abnormal behaviour except being crazy mentally and physically but would never take it to another person to cause conflict. The writer respect all other's opinion, religion, race and country. A war not to be made but to be avoid. If any dispute and disagreement are unavoidable, well, the writer will gladly say, " BRING IT ON!!".





Monday, March 26, 2007
Cara2 nak letak radio blog dlm blogdrive.

Assalamualaikum wbt,

Allo sumer.. akhirnya aku taip gak cara-cara nak letak radio blog dalam blogdrive nih. Sila baca pelan-pelan supaya bleh paham. ngahahaha..

1. Memula sekali korang download dulu fail Radio Blog 3.0 dan unzip lah kat folder yang korang nak. Aku cadangkan buat satu folder baru kat desktop.. senang nanti tak tercarik carik..

2. Peratikan dalam fail yang korang dah download dan unzip tuh ada 2 folder. Satu namanya creat.sound dan satu lagi sounds. Korang masuk folder creat.sound dan korang copy&paste sumer mp3 yang korang nak untuk radioblog korang dalam sini.. Alah letak jer mana-mana. 


3. Korang pakai OS apa? Windows XP ke atau sebelumnya? Kalau bukan windows XP korang double click kat convert32.bat (untuk kualiti rendah) atau convert64.bat (untuk kualiti best). Kalau korang pakai XP.. double click convert64_xp.bat. Nanti akan keluar satu kotak warna hitam dan proses sumer MP3 korang yang dalam fail nih. Biarkan sumer proses tuh.. amik masa skit. korang pi lah makan ker.. buang air ker.. jemur kain ke.. sapu sampah ke..  biler dah siap nanti dia akan tutup sendiri. Bila dia dah tutup sendiri, korang double click folder sounds dalam folder yang sama dan korang akan jumpa sumer mp3 korang tadi dah ditukarkan ke format rbs dan saiz failnya lebih kecik.

4. Masuk internet dan korang daftarlah ke mana-mana online server yang korang nak. Aku daftar kat FileDen.Com ngan FreeWebTown.Com.

5. Lepas daftar tuh.. korang buat satu folder baru dalam main folder (cth : Sounds ke.. Lagu ke.. terpulang ler ikut citarasa korang..) dan korang upload sumer fail-fail rbs tuh dalam folder nih.

6. Korang bukak korang nyer notepad.. lepas tuh korang copy&paste code dibawah

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<playlists>
<playlist title="Main Playlist">
<track trackMod="1089216396" title="SONG NAME" path="SONG LINK"/>
<track trackMod="1089216396" title="SONG NAME" path="SONG LINK"/>
<track trackMod="1089216396" title="SONG NAME" path="SONG LINK"/>
etc
</playlist></playlists>

7.  Nampak tak setiap barisan :-

<track trackMod="1089216396" title="SONG NAME" path="SONG LINK"/>

Tukarkan SONG NAME kepada nama lagu korang.. dan SONG LINK dengan pautan lagu korang yang kat server tuh. Pastikan pautan korang tuh adalah pautan alamat web lengkap. Korang boleh buat berapa banyak barisan tuh ikut berapa banyak fail rbs korang. Contohnya :

<track trackMod="1089216396" tittle="Tragedi Oktober" path="http://www.freewebtown.com/jedimelayu/sounds/tragedi oktober.rbs"/>

Rajin-rajin ler korang menaipnya. Kalau dah siap korang save dan namakan dengan nama playlist.xml. Aku cadangkan korang save jer fail nih kat desktop.. senang korang nak carik.

8. Okey, ada dua fail kena upload ke server korang tadi kali nih. Pertama adalah fail playlist.xml yang korang buat tadi.. satu lagi adalah fail crossdomain.xml yang korang bleh jumpa dalam folder sounds. Cuba semak point 2 diatas... dalam folder tuh ada gak 2 folder playlist 1 dan playlist 2 ( jangan pedulik ) dan 3 fail iaitu config.php , crossdomain.xml dan playlist.php. Tolong upload crossdomail.xml jer.. yang lain tuh buat tak tau.

9. perhati code dibawah :-

<embed title="null" type="application/x-shockwave-flash" src="http://stat.radioblogclub.com/radio.blog//skins/default/player.swf" allowscriptaccess="always" bgcolor="#ECECEC" id="radioblog_player_1" flashvars="id=1&amp;status=maximize&amp;playlistPath= http://www.serversaya.com/files/foldersaya/11/10/folder saya/playlist.xml&amp;tracknum=1&amp;colors=body:#ECECEC; border:#BBBBBB;button:#999999;player_text:#666666; playlist_text:#666666;new_tracks:#000000;" height="350" width="280">
</embed>

Masuk korang punya akaun blogdrive dan buka MAIN TEMPLETE EDIT di bahagian layout & Design dan copy&paste code diatas ke mana-mana bahagian dalam layout korang.. Kemudian sila tukarkan pautan yang bertulisan tebal(bold) berwarna biru tuh ke pautan playlist.xml korang di server korang tuh. Yang berwarna purple tuh plak korang bleh tukar nombor 1 ke apa-apa nombor(bilangan fail rbs korang) supaya nanti dia akan main sendiri lagu tuh otomatik. Dah siap? Save dan check korang nyer blogdrive. Selamat mencuba.

Before I forgot, thank you very much to Hannaxbear, pldilley and RadioBlogClub for their wonderful tutorial.


Si Pelarian swinging his LightSaber on 05:24 pm

 

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments




 

Previous Entry Home Next Entry