JEDI MELAYU : SATRIA REPUBLIK TUA II



                              

This Blog is best view using Internet Explorer 6.0 at 1024 x 768 resolution


Intro Masked Rider Kabuto



DISCLAIMER Some of the writing are works of fiction. The events described in this work are fabricated and the author assumes no responsibility for the validity of the information. Writer does not own or claim any rights to the characters found in some of his Fan-Fiction.




PROFILE



Full Name: The Exile

Nickname: Si Pelarian/Jedi Melayu/Darth Revan/TheExile

Date of birth: Tak tahu, tak pernah ada surat beranak

Nationality: Malaysian ( taraf penduduk sementara )

Race: Human

Occupation: Ex-Jedi, sekarang nih nak apply jadik member ZECT

Status: Single with long term relationship with Young Ae (perasan)

Hobbies: Constructing, repairing and swinging my lightsaber, watching DJG DVD, Japanese Dorama, play video games (X-Box,PSone, PS2, PC ), picking my nose hole.

Fav Singer/Band : Boyz II Men, 98 Degrees, Innuendo, Puddle Of Mud, Sudirman, P Ramlee, Metallica

Fav actor and actress: Lee Young Ae, Stephen Chow Sing Chi, Jet Li, Jacky Chan, Kimura Takuya, Jang Hyuk, Kristen (ala.. heroin SpiderMan tuee.. )

For Full Profile Please Click Here




About this Blog :
This is the place where I pour out several of my thoughts on the world and on my own sweet life. It is intended to be a place where I could share some of my inner child and not so secret stuff. The writer will be remain mysterious to others, especially to the readers. Only his family and close friend knows what's own his clouded mind. This blog also will be a medium of my creativity. All of the Fan-Fiction wrote by me are based on Star Wars : Knight of the Old Republic II video games exclusive on X-Box, published by LucasArts and developed by Obsidian Software. I would like to state that eventhough it was based on the game, but I would not hold responsibility of any error. Don't sue me because you will get nothing out of me.





Please Click at the date or Month here to read my past post.


<< March 2007 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31







XBox


Click here to join DaeJangGuemFanClub
Click to join DaeJangGuemFanClub


DJG fan list












Powered by eSnips.com


MY TAGPOST.. LEAVE UR MSG HERE..

   



My Precious, Young Ae




My precious,
As the moon and the stars were meant for each others,
Like the wind and the clouds over the wide blue sky,
That’s how I dreamt of how we could be,
the dream that I wished I would never have awaken.
Every time I looked at you,
I have fallen to the endless pit of love.
Every moment I think of you
Oh, I hope I would be the one
to cherish you for the lifetime.

Thousand years would never have enough to love you,
Like the wave upon the white sand beach
is how my heart ache to be with you.
Looking at you was like looking at the mirror
how close it was to reality
but then how far for me to reach
Your heart so precious,
as a rarest gem in this world.
Your gracefulness has taken my soul,
Your softness has melt my very being,
Oh how I have longed for you,
My precious..


-azmirmagnus-
(on the rooftop, drinking coffee, eating wind,dreaming away..)
Secretary of The Stingy Old People Association of Malaysia
“Hey, where’s my angpow? Hey why you so like that??lt;/i>



** My Blog Friends **

Dae Jang Guem aka Jewel In The Palace
Hidegulz - reviews on M'sia Reality TV
**__Miz_cha's DJG Blog__**
kema's blog
anakomak

** My favourite place **

Chicago Korean Drama FC Forum
Gamefaq.com
IGN.com
Oyak.net
Dae Jang Geum Yahoo! Group

** Credits and Thanks **

FileDen -- for hosting my MP3s and RadioBlog
RadioBlog Forum and Files -- for step by step instruction on how to install a radioblog
BlogDrive -- for hosting my blog
BlogDrive Design - for helping me designing my blog
Star Wars Smileys


Something to take note of : The author aka the writer aka Si Pelarian or known at other's tag board as JediMelayu or TheExile will be remain as what you know him. Nothing really personal thoughts, feeling or quotes ever been leaked to anybody. Any claims of knowing the writer personally are remain to be totally hoax until the writer says otherwise. All comments are welcome, and appreciated, if, it meant no harm. Writer is an anti gay, les, bisex and all abnormal behaviour except being crazy mentally and physically but would never take it to another person to cause conflict. The writer respect all other's opinion, religion, race and country. A war not to be made but to be avoid. If any dispute and disagreement are unavoidable, well, the writer will gladly say, " BRING IT ON!!".





Thursday, March 08, 2007
Entri yang julung julung kalinya, eheh

Assalamualaikum wbt.

Ahhh.. berapa lama daa wa tak update ini blog. Rasa berbulan gak ler wa tak jenguk mahligai mewah wa ni.. naik berabuk dah. Lantak pi la.. bukannya ada orang datang, ye tak?

Ahhh... aku demam lagi. Kali ni demam Princess Hours plak. Sekarang nih sambil menaip sambil baca komik (manhwa as they call it in Korean) Princess Hours. Eheh.. dari ada satu laman web tuh ler..  Aku dah ada DVD Princess Hours, so takyah tunggu 8TV punya lagi. Lagi pun tengok kat TV nih boring.. dah ler iklan banyak, dubbing plak tuh. Hilang mood aku.

Yoon Eun Hye so cute. Walaupun not as beautiful and elegent and perfect and enchanting as Lee Young Ae.. tapi she still make me dreaming of her. Unlike Lee Young Ae, i completely loss my sleeps because everytime I shut my eyes, her face would appear.  After a year since Jewel In The Palace, i finally get over Lee Young Ae. But I still in love with her. Hmmm.. teruk betul aku nih.

Kamen Rider Kabuto pun aku dah tamat tengok penghabisannya. Aku cuma rasa kecewa yang they seems rushing to end Kamen Rider Kabuto. Aku rasa Kamen Rider Kabuto masih boleh diteruskan jalan ceritanya.. at least a few more episodes and more solid ending.

J-Dorama Oshin muncul kembali di TV9. Wah.. really bring me back to memory lane. Cerita Jepun pertama dalam hidup aku.. selain dari Ultraman lah. Eheh. Masa aku kecik kecik dulu lah cerita nih kuar.. tapi sekarang bila tengok balik cerita nih, terasa cam sial jer tukang alih bahasanya. Tah hapa-hapa, tak pro langsung. Macam membaca pun ada... macam kayu pun ada.. cam mangkuk hayun pun ada. chet.. merosakkan mutu Oshin jer.

oi Umi chan... ada baik ka? Buat apa tuh.. sajer jenjalan carik makan ker? Kat ner sekarang..? Still kat oyak ker? Ekekekeke... semoga bahagia ler hendaknya.

Ah, last monday Indon ada gempa bumi lagi kan? Aku masa tuh tengah melepak kat umah tengok TV.. ye, tengah hari. Apa lagi.. cuti lah beb. Tengah sebok nengok TV, tetiba jer rasa tanah bergoyang. Lama gak.. dalam 2-3 minit dan repeated few times.. bergoyang in rounded motion, horizontally. Aku tak tahu ler camner rasa kat actual place... gegar camner tak dapat terbayang.. aku memula tuh masa goyang memula ingatkan lori hantu tengah merempit, tapi tak dengar plak bunyik sore serak2 basah lori hantu tuh memekik.. aku try tukar channel pi tengok berita.. tapi TV tempatan sebok dengan program biasak diorang. terlupa nak bukak CNN. Tapi aku pasti mesti indon gegar lagi punya lah. Biasalah.. Indon kan kuat goyang gerudi.. goyang punya goyang, bumi pun ikut goyang skali lah.. Har har har.

AKU SUKA HEROES. BEST GILER CITER OMPUTIH SATU NIH. GEMPAK NAK MAMPUS. HARAP CEPAT LAH MAMPUS MEREKA SUMER. SUPAYA AKU TAK LAGI ADDICT TENGOK HEROES LAGI. KAN DAH AKU TAK BLEH SABAR TUNGGU MINGGU DEPAN, SEBAB NAK TENGOK HEROES.

Hehehe.. giler jap. Alah cam tak biasa. Aku suka tengok effect terbang Nathan Petrelli. Pergh.. hebat. Dan the way dia landing, ekekek.. awesome. Watak heroes dalam ceriter heroes nih membuatkan aku membuat perbandingan dengan superheroes yang aku tahu. Nathan is more like X-Man Cannonball..Tak macam superman yang terbang seperti melawan graviti, Nathan launched to air like a cannonball. Adik dia, Peter Petrelli plak macam X-Maen's Rogue. Cuma bezanya he doesn't have to touch others to use their powers. Yang kelakarnya.. dari awal cerita nih, mamat nih mati mati ingat dia nyer power adalah terbang. Aku teringat power dia cam Rogue bila ada satu episode tuh dia sambung Isaac's pre-cog painting dan lukis gambar Claire Bennet ( punya Wolverine's healing factor) mati. Watak Niki plak.. aku tak pasti.. tapi macam Hulk? Split personallity? Heh. D.L pulak cam X-Men's Shadowcat.. Kitty something.. hehehe lupa nama minah tuh. Matt Parkman plak adalah telepath.. macam Prof. X dan Jean Grey lah..

Yang syok nyer tengok citer nih dari tengok citer Mutant X, heroes seperti watak superheroes dalam komik Marvel. Walaupun mereka superheroes, they are still human.. ah.. macam mana aku nak terangkan ye? Mutant X plak bagi aku bosan. Bila pertama kali aku tengok Mutant X.. aku teringat Misfit Of Science.. citer lama lah nih.. tapi bagi aku Misfit Of Science lagi best.

Heheh.. dah lama tak membebel nih.. sedar sedar dah panjang jer entri aku. Aku nak citer pasal pengalaman aku men Splinter Cell Double Agent.. Tapi nanti lah.. dah lewat nih.. aku nak sambung baca komik Princess Hours lagi. Muahahaha.. It's good to be back.


Si Pelarian swinging his LightSaber on 06:37 pm

 

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments




 

Previous Entry Home Next Entry